….

COOKIES

By using this site, you agree the use of cookies as described below.

Cookies are small text files that are saved to your device. Cookies are completely anonymous and don’t contain personal data. Cookies can’t read any information from your computer or mobile device.

Our pages use for example Google Analytics. With it we know in general what goes on our pages. We can’t identify or locate any single visitor with this information.

By using cookies, we can gather data that helps us to improve this website.

You can delete all cookies at any time from your web browser’s settings.

You prevent the use of cookies from your web browser’s settings can at any time.

..

COOKIES

Используя этот сайт, вы соглашаетесь с использованием файлов cookies, как описано ниже.

 

Файлы cookies представляют собой небольшие текстовые файлы. Файлы cookies полностью анонимны и не содержат личных данных. Файлы cookies не могут cчитать информацию с вашего компьютера или мобильного устройства.

 

На наших страницах используется, например, программа Google Analytics. С её помощью мы в целом знаем, что происходит на наших страницах. Но мы не можем идентифицировать или определить местоположение конкретного посетителя.

 

Используя файлы cookies, мы можем собирать данные, которые помогают нам улучшить этот сайт.

 

Вы можете удалить все файлы cookies в любое время из настроек вашего браузера.

 

Вы в любое время можете запретить использование файлов cookies в настройках вашего браузера .

..

EVÄSTEET

Käyttämällä sivustoa annat suostumuksen evästeiden käyttöön sivuillamme alla kuvatun käytännön mukaisesti.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan käyttäjän laitteelle sivuston käytön yhteydessä. Evästeet ovat täysin anonyymejä, eivätkä ne sisällä yksilöiviä tietoja. Evästeet eivät myöskään pysty lukemaan tietoa tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi.

Sivuilla käytetään esimerkiksi Google Analyticsia. Tiedämme niiden avulla yleisesti, mitä sivuillamme tapahtuu. Emme voi yksilöidä tai paikantaa tiettyä käyttäjää saamiemme tietojen perusteella.

Evästeillä kerättävien tilastojen avulla saamme tietoa sivustomme käytöstä ja voimme kehittää sivustoamme.

Voit aina halutessasi poistaa kaikki evästeet selaimesi asetuksista.

Voit estää evästeiden käytön internetselaimesi asetuksista.

….


….

PRIVACY

Registry- and privacy statement.

This is SK Quality Supplies’ registry and privacy statement as required by the general data protection regulation of EU (10 ja 24 §).

Written 06.09.2018

1. Registry holder

SK Quality Supplies Oy

Y-tunnus: 2435155-0

Tulkinkuja 3, office 611-612, Finland

info@sk-qualityupplies.com

2. Contact in control of registry

Svetlana Kinnunen

Toimitusjohtaja, SK Quality Supplies Oy

svetlana.kinnunen@sk-qualitysupplies.com

+358 46 813 6669

3. Registry names

- client registry

- email archive

4. Reason to gather and collect personal registries

Based on EU’s general data protection regulation the need for keeping registries are: seller-client relationship, information needed to provide a service or need of registry to fulfill a contract where the registered party is involved in.

The reasons to collect information are

Upkeeping seller-client relationships, invoicing, necessary information important to the website or service and for example marketing. The gathered information isn’t used for profiling or personal decision making.

5. Contacts of registries

We save for example.

Information provided by you that we need to provide our service and invoice for it. Some public information such as VAT number can be added to the registry to complete your profile for invoicing.

Name, title, company/organization, IP-address, user names in different services, information on ordered services and changes to them, invoicing information, other information needed to keep up seller-customer relationship and ordered services as well as important information we need to serve you.

We delete information when we no longer have a reason to have them. No later than five years. From the customer registry we’ll delete your information when the customer relationship hasn’t been active in four years. We’ll delete your email archive at the same time.

At any time, you can request us to remove all, or part of, your saved information from one or all our registries.

Please note that we can delete your information only if by law we’re not required to keep them (for example if we have an active contract or any other reason we need to keep your information for a time).

6. Regular sources of information and combining different registries

We collect information for example from forms on our website, by email, by phone, from contracts, meetings and other instances where a customer gives us their information.

7. Your information can be moved by the registry keeper outside EU and ETA countries when it’s required. For example, when some service we use keeps their data in the USA. We only use platforms and services that comply to GDPR standards.

8. Protecting the registries

We care about your privacy and use high standards when handling it. All data is protected on our own and outside servers. All information is stored at least on SSL-secured servers. Our web pages are fully SSL-secured.

The registry holder makes sure that all saved information and personal data, or other sensitive information, are handled carefully and only by authorized people.

9. Your right to inspect data and require changes to it

Every person in our registries has the right to see all information related to them and require changing any faulty information or to complete inaccurate information. If you want to inspect your saved information or correct it, you need to contact the registry keeper. The registry keeper may ask you to prove your identity. The registry keeper will respond in a time manner defined in the EU general data protection regulation which is in one month.

Should you want a copy of your registry information let us know to which registries you are referring to. The names of our registries are found under part 3.

10. Other rights related to data handling

A person in the registry has the right to ask for a removal of his/her information (the right to be forgotten). In addition, there are rights to limit access to your information in certain situations. All requests need to be sent to the registered keeper.

Your rights are for example:

- Inspect your own data

- Correct your own data

- Right to object handling of data

- Right to withdraw consent

- Right to contact and appeal to officials

..

КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТЬ

 

Заявление о регистрации и конфиденциальности.

 

Зарегистрировано  SK Quality Supplies, как того требует общая защита данных ЕС (10 ja 24 §).

 

Написано 06.09.2018

 

1. Регистратор
SK Quality Supplies Oy
Y-tunnus: 2435155-0
Tulkinkuja 3, офис 611-612, Финляндия

info@sk-qualityupplies.com

 

2. Контактное лицо в контроле регистрационных записей

 

Светлана Киннунен
svetlana.kinnunen@sk-qualitysupplies.com

+358 46 813 6669

 

3. Содержание регистрационных записей
- реестр клиентов

- архив электронной почты

 

4. Причина для сбора реестра.

 

Основываясь на общем регулировании защиты данных ЕС, необходимость хранения реестров обусловлена следующим: отношениями между продавцом и клиентом и информацией, необходимой для предоставления услуги или необходимости регистрации для выполнения контракта, в котором участвует зарегистрированная сторона.

 

Причины сбора информации:

 

Укрепление отношений между продавцом и клиентом, выставление счетов, в необходимости информации, важной для веб-сайта, предоставления услуги, или, например, маркетинга. Собранная информация не используется для профилирования или принятия персональных решений.

 

5. Контакты регистрационных записей

 

Мы сохраняем, например,

 

информацию, оставленную вами для предоставления услуги и оформления счёта. Некоторая публичная информация, такая как номер НДС, может быть добавлена в реестр для заполнения вашего профиля для выставления счетов.

 

имя, название, компания / организация, IP-адрес, имена пользователей в разных службах, информация о заказанных услугах и изменениях в них, информация о счёте, другая информация, нужная для поддержания отношений между продавцом и клиентом, заказывающим услуги, т.е. вся необходимая информация для обслуживания вас.

 

Мы удаляем информацию, когда у нас больше нет причин хранить её. Мы удалим вашу информацию из реестра через четыре года, если клиентские отношения будут неактивны. Мы одновременно удалим  и архив вашей электронной почты.

 

В любое время вы можете попросить нас удалить всю или часть вашей сохраненной информации из одного или всех наших реестров.

 

Обратите внимание, что мы можем удалить вашу информацию только в том случае, если по закону мы не обязаны хранить её (например, если у нас есть действующий контракт или по какой-либо другой причине, по которой мы должны временно хранить вашу информацию).

 

6. Постоянные источники информации и объединение разных реестров

Мы собираем информацию, например, из форм на нашем веб-сайте, по электронной почте, по телефону, из контрактов, встреч и при других случаях, когда клиент дает нам такую информацию.

7. Ваша информация может быть перемещена хранителем реестра за пределами стран ЕС и ЭТА, когда это потребуется. Например, когда какая-то база, которую мы используем, хранит свои данные в США. Мы используем только платформы и сервисы, соответствующие стандартам ВВП.

8. Защита реестров

 

Мы заботимся о вашей конфиденциальности и используем высокие стандарты при работе с ними. Все данные защищены на наших собственных и внешних серверах. Вся информация хранится, по крайней мере, на серверах, защищенных SSL. Наши веб-страницы полностью защищены SSL.

 

Держатель реестра гарантирует, что все сохраненные данные и личные данные или другая конфиденциальная информация, обрабатываются тщательно и только уполномоченными людьми.

 

9. Ваше право проверять данные и требовать вносить в них изменения

 

Каждый человек в наших реестрах имеет право видеть всю информацию, связанную с ним, и требовать изменения любой неисправной или неточной информации. Если вы хотите проверить сохраненную информацию или исправить ее, вам необходимо обратиться к хранителю реестра. Хранитель реестра может попросить вас подтвердить вашу личность. Секретарь реестра отреагирует на вашу просьбу в течение одного месяца, что определено  в нормативном регламенте защиты данных ЕС.

 

Если вы хотите получить копию вашей информации в реестре, сообщите нам, к каким реестрам вы относитесь. Названия наших реестров находятся под частью 3.

10. Другие права, связанные с обработкой данных

 

Лицо в реестре имеет право попросить удалить свою информацию (право быть забытым). Кроме того, есть права ограничить доступ к вашей информации в определенных ситуациях. Все запросы должны быть отправлены зарегистрированному хранителю.

 

Ваше право, например:
- Проверить свои данные
- Исправить свои данные
- Право на обработку данных
- Право отозвать согласие
- Право на контакт и обращение к официальным лицам

..

TIETOSUOJA

Tietosuoja

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on SK Quality Supplies Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu 06.09.2018.

1. Rekisterinpitäjä

SK Quality Supplies Oy

Y-tunnus: 2435155-0

Tulkinkuja 3, toimisto 611-612

info@sk-qualityupplies.com

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Svetlana Kinnunen

Toimitusjohtaja, SK Quality Supplies Oy

svetlana.kinnunen@sk-qualitysupplies.com

+358 46 813 6669

3. Rekisterien nimet

- asiakasrekisteri

- sähköpostiarkisto

4. Oikeusperuste, henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja niiden säilytys

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on asiakassuhteen tai palvelun toiminnan kannalta välttämättömät perusteet sekä rekisterin tarve sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on

Asiakassuhteiden ylläpito, laskutus, sivuston ja palvelun toiminnan kannalta välttämättömät tiedot ja markkinointi. Kerättyjä tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat esimerkiksi.

Aina vain sinun itsesi meille toimittamat tiedot, joita tarvitaan palvelumme toteuttamiseen ja laskuttamiseen. Joitain julkisia tietoja, kuten y-tunnus, voidaan hakea rekisteriin internetistä profiilin täydentämiseksi laskutusta varten.

Nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot, verkkoyhteyden IP-osoite, tunnukset/profiilit eri palveluissa, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot sekä kaikki muut sivuston tai palvelumme kannalta tarpeelliset tiedot.

Poistamme rekisteristä tarpeettomat tiedot, kun niiden säilytykselle ei ole enää tarkoituksenmukaista syytä. Viimeistään 5 vuodessa.

Esimerkiksi. Asiakasrekisteristä poistamme tietosi, kun asiakassuhde ei ole ollut aktiivinen neljän vuoden aikana. Sähköpostiarkistostamme poistamme viestisi samaan aikaan.

Voit myös koska tahansa pyytää meitä poistamaan osan tai kaikki tietosi joko jostain tai kaikista rekistereistämme.

Huomioi, että voimme poistaa tietosi rekisteristä vain, jos meillä ei ole laillista pakollista syytä säilyttää niitä (kuten esimerkiksi voimassa olevaa sopimusta tai muuta tarkoitusta, jota varten tietojasi tarvitaan toistaiseksi).

6. Säännönmukaiset tietolähteet & rekisterien yhdistäminen

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. kotisivuilla oleville lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa meille tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, tapauksissa joissa se on tarpeellista. kuten ulkoisten palvelimien sijaitsevan toisessa maassa kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa. Käytämme vain alustoja ja palveluita, jotka noudattavat GDPR-asetuksen mukaisia tietojen säilyttämisstandardeja.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti sekä omissa että ulkoistamissamme palveluissa. Kaikki tiedot on suojattu vähintään salasanan taakse SSL-suojatuille palvelimille. Kotisivumme ovat kokonaan SSL-suojattuja.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Halutessasi rekisteriotteen tiedoistasi, niin mainitsethan minkä rekisterin tiedot haluat tarkasteluun. Rekisterien nimet löytyvät dokumentin kohdasta 3.

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää rekisterinpitäjälle.

Oikeuksiasi ovat esimerkiksi:

- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot

- oikeus tietojen oikaisemiseen

- oikeus käsittelyn oikeus vastustaa käsittelyä

- oikeus peruuttaa suostumus

- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

….